Hoe kan u ons contacteren?

Onze contactgegevens

 

De ombudspersonen zijn steeds bereikbaar tijdens hun permanentie in de voorziening waar u verbijft. Buiten de permanenties kan u ook een afspraak maken in de lokalen van het  Brusselse Platform voor Geestelijke Gezondheid

Als gediplomeerd psychologe heb ik me in 2010 gericht op bemiddeling in de geestelijke gezondheidszorg. In mijn professionele carrière heb ik met name gewerkt rond interculturaliteit in de gezondheidszorg en de ethische kwesties die de toepassing van de rechten van patiënten in de psychiatrie met zich meebrengt.

Hajar Laghmiche, franstalige ombudsvrouw, 0800/99. 091 of plainte@mediatio.be

Ik heb een diploma behaald in Marketing / Communicatie en heb vervolgens tien jaar in de horeca gewerkt. Ik heb mijn professionele loopbaan een nieuwe wending gegeven in de sociale sector en zo ben ik in 2022 begonnen bij het Brussels Platform als ombudsvrouw.

Lauraine Lukoj, franstalige ombudsvrouw, 0800/12.485 of plainte@mediatio.be

Na mijn rechtenstudie heb ik een managementcarrière van 19 jaar uitgebouwd. Vervolgens heb ik me toegelegd op coaching en bemiddeling. Toen ik het team van het Brussels Platform vervoegde, heb ik me bijgeschoold tot bemiddelaar in de geestelijke gezondheidszorg.

Rosane Patte-Davaux, franstalige ombudsvrouw, 0800/99. 062 of plainte2@mediatio.be

Ik heb een diploma in de filosofie behaald en na verschillende ervaringen als o.a. onthaalmedewerker en lobbyist, wil ik me graag inzetten als ombudsman om de rechten van de patient te vrijwaren.

Johan Verhaeghe, nederlanstalige ombudsman , 0800/32.036 of klacht@mediatio.be